The Villa

A celebration of contemporary design.

Paya-Paya Villa blends into seamlessly into the contours of a landscape that descends down to a riverbed. Access via a series of steps reveals an open environment with a generous swimming pool and Jacuzzi edged by a garden of native greenery. In a corner by the entrance, there is a modern interpretation of a Balinese lounging pavilion with a flat roof top that provides extra deck space to soak up the sun.

Architecturally, the split level Paya-Paya Villa is composed of two structures. The open-plan living and dining area on the ground floor is orientated towards the pool and exposed to the elements of nature. A gourmet kitchen is equipped with all necessary utensils and tableware for in-villa meal preparation or entertaining an intimate gathering of friends.

A covered walkway leads to the master bedroom that has been designed for personal time out with direct access into the pool. There is also a private deck and spa-styled en-suite bathroom with sunken tub and rain shower for the ultimate in bathing indulgence.

Two additional bedrooms are located off a corridor upstairs where an entire wall of timber slats allows optimal air circulation yet cocoon the villa from the street below. Each bedroom features a minimalist décor and sleek bathroom facility.